Sarpsborg Kiropraktorklinikk er sentralt plassert i K5-bygget på Grålum. Midt i smørøyet mellom Sarpsborg, Halden og Fredrikstad. Det vi behandler mest er rygg og nakkeplager, men vi kan også hjelpe med andre plager som f.eks. hodepine, svimmelhet, isjas/prolaps og mange sene- og muskelplager. Vi har også god kompetanse på idrettskader, akutte og kroniske. Er du i tvil, kontakt oss, så vil vi gi deg en ærlig vurdering på om vi er den rette for deg.

Gratis parkering

Vi har gratis parkering rett utenfor døren for pasienter ved klinikken. Det er også enkel tilgang for de med rullestol eller krykker.

Sentralt plassert

Vi er plassert sentralt på Grålum, med kort avstand til mange av de største bedriftene i Sarpsborg. Klinikken ligger rett ved E6 og har en sentral beliggenhet midt mellom Fredrikstad, Moss og Halden.

Selvstendig klinikk

Sarpsborg Kiropraktorklinikk er en privateid klinikk uten tilknytning til noen større kjeder. Dette gir oss bedre fleksibilitet med hensyn til samarbeidspartnere og lave administrative kostnader, samt frihet til å velge de løsningene vi selv mener er best for pasienten.

Støtter forskning

På Sarpsborg Kiropraktorklinikk donerer alle kiropraktorene 5% av trygderefusjonen til forskning på muskel- og skjelettlidelser. Norske kiropraktorer donerer årlig over 7 millioner kroner til forskning.

Digitale systemer

Vi benytter moderne, digitale systemer og gjør det enkelt for deg å bestille time via telefon, e-post eller online timebestilling. Vi har digitale avtale med alle forsikringsselskap og er tilknyttet Norsk Helsenett for enklere kommunikasjon med leger og andre helseprofesjoner.

Primærkontakt

Våre kiropraktorer og fysioterapeuter er autorisert helsepersonell og godkjent av Helsedirektoratet. Som primærkontakt for muskel- og skjelettlidelser, har vi et utstrakt samarbeid med fastleger og spesialister i helsevesenet og kan sykemelde, henvise til legespesialister og til radiologiske undersøkelser.

Hvem er vi?

Morten Nygaard
Morten Nygaard
Eier, Kiropraktor, M. Chiro

69 13 06 00
Send meg e-post

Bli kjent med meg
Thomas Jakobsen
Thomas Jakobsen
Eier, Kiropraktor, M. Chiro, M.N.K.F., M.KIRO

69 13 06 00
Send meg e-post

Bli kjent med meg