Hyperice Massasjeterapi

 

Vi presenterer vårt nyeste redskap i behandlingshverdagen - Hyperice Massasjeterapi. 

 

Hva er Hyperice Massasjeterapi? 

 

Hyperice Massasjeterapi utføres av det vi kaller en massasjepistol, og kan benyttes som et tilleggsverktøy til de fleste behandlingsoppleggene i klinikken.

Massasjepistolen er utviklet av rakett-ingeniører i USA, og har en veldig brukervennlig tilpasning. Den kan benyttes på nærmest all muskulatur i kroppen og er enkel i bruk. 

 

Hvordan virker Hyperice Massasjeterapi? 

 

Hyperice Massasjeterapi virker ved at tilpasset vibrasjon fra massasjepistolen blir tilført muskulatur i lokale muskelområder i kroppen. Ved hjelp av en trykksensor gir massasjepistolen tilbakemelding til behandleren om hvor mye vibrasjon og trykk som påføres hver enkelt.

Det er mulig å skifte munnstykke på massasjepistolen, slik at behandling kan tilpasses ulike områder av kroppen. Hastigheten kan også tilpasses, slik at hver enkelt pasient kan oppleve Hyperice Massasjeterapi på en behagelig og positiv måte. 

 

Hva er fordelene med Hyperice Massasjeterapi?

 

Hyperice Massasjeterapi gir følgende helsefordeler: 

 

  • Reduserer muskelstivhet og ømhet
  • Kan øke bevegelighet
  • Øker sirkulasjon lokalt
  • Øker oppvarming av muskulatur og restitusjon 

 

Kan det være skadelig med Hyperice Massasjeterapi ? 

 

Hvis Hyperice Massasjeterapi utføres av en kvalifisert behandler, er dette et helt ufarlig behandlingsalternativ. Benyttes det derimot av en ukvalifisert person, kan det i verste fall gjøre plager og tilstander verre. Det anbefales at du oppsøker autorisert helsepersonell hvis du vurderer å benytte Hyperice Massasjeterapi på plager eller tilstander som kan bli verre. 

Brukes Hyperice Massasjeterapi derimot for å øke bevegelighet og øke sirkulasjon i friskt muskelvev, eller til restitusjon og reduksjon av muskelstivhet i frisk muskulatur - er dette ikke farlig hvis det gjøres på egenhånd. 

 

Alle våre behandlere er autorisert helsepersonell og er kvalifisert til å benytte Hyperice Massasjeterapi til behandling av smertetilstander og andre plager. 

 

 

 

 

Åpningstider

  • Mandag Kl. 08:00 – 16:00
  • Tirsdag Kl. 08:00 – 17:00
  • Onsdag Kl. 08:00 – 16:00
  • Torsdag Kl. 08:00 – 17:00
  • Fredag Kl. 08:00 – 16:00

Kontakt